Denis Stone

Denis Stone er en prisbelønt illusjonist, tankeleser og magiker fra Dublin i Irland som utfører show over hele verden. Han opptrer både på firmafester, i private selskaper og i bryllup.

Etter at Denis flyttet til Norge har han raskt etablert seg som en av landets mest ettertraktede profesjonelle entertainere, og er kjent for mange fra Norske Talenter 2018, hvor han kom til semifinalene.

Hvis du er ute etter Norges største entertainer, tryllekunstner og mentalist, har du kommet til rett sted. Forbered deg på å bli overrasket, Denis Stone utfører banebrytende magi levert på en avslappet og humoristisk måte. Han har utviklet en unik stil av psykologisk magi.

I løpet av de siste nitten årene har Denis etterlatt sitt publikum forbløffet og i vantro. Han opptrer jevnlig for store selskaper, og har blitt invitert til å opptre over hele verden for internasjonale kjendiser som Bono (U2), Cheryl Cole, Victoria og David Beckham for å nevne noen. Her hjemme har norske kjendiser som Therese Johaug, Else Kåss Furuseth, Sigurd Sollien, John Arne Riise og Thomas Numme fått gleden av å se ham opptre.

Brorparten av Denis’ kunder har enten booket eller sett ham opptre tidligere, noe som er et bevis på kvaliteten på hans arbeid, og også effekten han har på sitt publikum.

Firmafester
Denis Stone tilbyr en rekke underholdnings- og konferansierpakker for firmafester. Han har blitt nominert og har vunnet utmerkelsen «Best Corporate Magician» flere år på rad. Denis’ unike merkevare av underholdning vil gjøre din neste begivenhet til en du husker, og dine gjester vil snakke om det i lang tid etterpå.

Private selskaper
Denis er en av Norges fremste profesjonelle entertainere. På sjarmerende vis glir han inn blant alle dine gjester i intime grupper – som en flott icebreaker på enhver fest. Denis sørger for at alle får oppleve hans tankelesing og psykologiske illusjoner på nært hold. Han garanterer at alle får en flott kveld, og at de blir overrasket.

Bryllup
Denis Stone er to ganger vinner av den anerkjente «TDIS Wedding Event Awards» og var finalist i «Årets bryllupsunderholder 2017». Denis har en erfaring og sjarm som får gjestene til å føle seg trygge. Underholdningen bringer dine gjester sammen, og skaper en kollektiv og unik opplevelse, samtidig som gjestene dine forbløffet vil snakke om din spesielle dag i flere år framover.

Freshphoria hjelper Denis Stone med booking. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller en uforpliktende prisforespørsel.

Booking & PR: Marianne Lauritzen | E-mail